Glas etsen

Glas etsen: Atelier voor gepersonaliseerd glaswerk

Bent u op zoek naar een origineel cadeau voor een geliefde? Dan is glas etsen in ons atelier zeker een leuke optie. Bij deze techniek etsen we een design naar wens in het glas, wat resulteert in een mooie, matte look. Het glaswerk hebben we op voorraad, en u heeft daarbij de keuze uit diverse soorten. Normale drinkglazen in diverse formaten bijvoorbeeld, maar ook wijnglazen, en zelfs spiegels! Glas etsen is perfect voor wie een product wil laten personaliseren. Laat er bijvoorbeeld een datum in graveren, of een tekst die belangrijk voor je is. U kunt er ook voor kiezen om glazen te laten etsen met de namen van uw gezin of van jou en je partner. Zo heeft iedereen aan tafel zijn of haar eigen glas en haal je ze nooit meer door elkaar. Dit is leuk om voor je eigen gezin te laten maken, maar ook super origineel als cadeau, en in ons atelier heel erg betaalbaar.

Gepersonaliseerde cadeaus laten maken

Het idee achter ons atelier is dat u er de leukste, gepersonaliseerde cadeaus kunt laten maken. Het is tegenwoordig lastig om nog iets origineels te kopen in de winkels. Alles lijkt op elkaar, en misschien zoek je wel iets heel unieks. Dan is het slim om het gewoon bij ons te laten maken. Wij kunnen glas etsen met een tekst of afbeelding naar keuze, textiel bedrukken met een eigen foto en u kunt bij ons ook een mok laten bedrukken. Het verschil tussen glas etsen en een mok bedrukken is dat je bij het etsen van glas geen kleuren kunt kiezen. Het deel dat geëtst wordt is daarna mat en voelt grover, maar we kunnen er geen kleuren in verwerken. Dus wil je graag iets met een foto? Dan kun je beter kiezen voor het bedrukken van kleding of een mok.

Een spiegel met een eigen tekst

Mokken of glazen laten bedrukken is al heel erg origineel, maar als u écht iets bijzonders wilt dan kunt u bij ons een spiegel laten etsen met een eigen tekst. Dit kan zowel in klein- als grootformaat. Glas etsen beperkt zich namelijk niet tot kleine oppervlakken, dus u kunt er net zo creatief mee zijn als u wilt. Het effect van deze techniek op spiegels is heel erg mooi en oogt erg chic. Het is een geweldig cadeau voor bijvoorbeeld een jubileum, een bruiloft of een geliefde die u wilt verrassen. Liever een kleiner cadeau maar wel met personalisatie? We vertellen je graag alles over wat we voor u kunnen betekenen en geven graag advies over het perfecte, gepersonaliseerde cadeau.

Menu