Mok laten bedrukken

Een mok laten bedrukken of glazen etsen?

Een origineel cadeau vinden voor een geliefde is niet zo moeilijk als het lijkt. Bij ons kunt u bijvoorbeeld een mok laten bedrukken met een eigen foto. Dit is een super leuke manier om iemand te verrassen. In ons atelier bedrukken we allerlei producten met prints naar keuze, waarbij u zowel voor een print uit ons eigen assortiment kunt kiezen als voor iets dat u zelf aanlevert. Een mok laten bedrukken kan dus zowel met een print die wij hebben ontworpen als met een afbeelding of foto die u zelf in gedachten heeft. Natuurlijk kunnen wij ook een print op maat voor u ontwerpen, informeer gerust naar de prijzen en mogelijkheden daarvan.

Een mok laten bedrukken met eigen foto

Een mok laten bedrukken of glazen etsen?

In ons atelier kunt u zowel een mok laten bedrukken als glas etsen. Deze tweede techniek is wat minder bekend, maar daarom niet minder populair. Met het etsen van glas creëren we namelijk de meest originele cadeaus, welke u volledig kunt laten personaliseren. Het nadeel van glas laten etsen is dat we niet in kleur kunnen werken. Als u graag een gepersonaliseerd product wilt met een eigen foto of meerdere kleuren dan raden we u aan een mok te laten bedrukken of iets van textiel te laten personaliseren. We kunnen namelijk ook textiel bedrukken meteen print naar keuze. Net zo origineel, en mogelijk in full color. U kunt daarbij denken aan bijvoorbeeld kussenhoezen, mondkapjes of t-shirts. Zelf een leuk idee voor een textielproduct met uw eigen print? We denken graag met u mee over de mogelijkheden!

Gepersonaliseerde cadeaus zijn super origineel

Het idee achter ons atelier is dat we mensen de kans geven een volledig gepersonaliseerd product te laten maken voor een betaalbare prijs. Een mok laten bedrukken is bij ons al mogelijk vanaf € 8,45. We werken daarvoor alleen met producten van goede kwaliteit, dit zodat de lang meegaan en de print goed blijft zitten. De mokken en glazen kunnen gewoon in de vaatwasser, wat het makkelijk maakt ze schoon te maken. De prints die we op textiele producten drukken wordt door middel van hitte gefixeerd waardoor de print duurzaam is en ook in de was mooi blijft. Kortom, we maken stuk voor stuk mooie en goede kwaliteit cadeaus, die u natuurlijk ook gewoon voor uzelf kunt laten maken. Kunt u bijvoorbeeld niet de juiste kussenhoezen vinden voor in uw woonkamer? Dan maken wij ze gewoon voor u op maat met een print naar keuze! Hetzelfde geldt voor mokken, glazen en spiegels. Wij maken ze hoe u ze wilt hebben, en dat voor een aantrekkelijke prijs.

Menu